Workshop Kiezelstenen Beschilderen onder de Spaanse zon bij Spanje Creatief.

Een kiezelsteen omtoveren in een lieveheersbeestje, een mooie mandala op dotten, of gewoon iets anders wat je leuk vindt. Tijdens de workshop Kiezelstenen Beschilderen ga je aan de slag met kiezelstenen, verf, kwasten en speciale stipstokjes om te dotten. Er zijn verschillende maten en vormen kiezelstenen aanwezig. Je kan kiezen om een kiezelsteen te beschilderen aan de hand van de aanwezige voorbeelden of zelf aan de slag te gaan met een idee.

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje Hondón de las Nieves. De workshop Kiezelstenen beschilderen duurt 4.5 uur en is inclusief materiaal, gebruik gereedschap, drinken en een heerlijke lunch. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda.

Als vriendengroep, gezin of met bezoek een gezellige creatieve workshop beleven? Deze workshop is geschikt om als groep te boeken. Wil je thuis of op een locatie van je keuze met een groep deze workshop volgen, ook dat kan!

Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.

mandala op kiezel