Creatieve vakanties bij Spanje Creatief

Spanje Creatief organiseert creatieve vakanties in het charmante Spaanse dorpje Hondón de las Nieves, Costa Blanca, Spanje. Onder de Spaanse zon ontspannen en genieten van onder andere speksteen bewerken, beeldhouwen, sieraden maken, fotograferen, schilderen... Individueel of als groep.

Zoek je eens wat anders voor een weekendje weg? Heerlijk twee dagen Speksteen bewerken onder de Spaanse zon. Speksteen laat zich makkelijk bewerken en het is dan ook mogelijk om in twee dagen een mooi kunstwerk te maken. Er is volop keus in maat en diverse kleuren.

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in diverse prijsklasse die we bij dit weekend Speksteen bewerken aanbieden. Van een kamer met gedeelde badkamer, een dorpshuis tot een luxe B&B met zwembad.

Kijk voor meer informatie op; Weekend Speksteen bewerken

Beeldhouwvakantie in het buitenland

Lijkt het je wat om 5 dagen lekker creatief bezig te zijn onder de Spaanse Zon. Dan is deze 5-daagse workshop Beeldhouwen in steen iets voor jou! Tijdens deze workshop werk je met lokaal Spaans kalksteen, welke goed te bewerken is met beitel en hamer.

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in diverse prijsklasse die we bij deze beeldhouwvakantie aanbieden. Van een kamer met gedeelde badkamer, een dorpshuis tot een luxe B&B met zwembad.

Kijk voor meer informatie op; Beeldhouwvakantie