Aan deze pagina wordt gewerkt

Creatieve vakanties bij Spanje Creatief

Spanje Creatief organiseert creatieve vakanties in samenwerking met B&B Casa Rodriguillo in het charmante Spaanse dorpje Rodriguillo, Pinoso, Costa Blanca, Spanje. Onder de Spaanse zon ontspannen en genieten van speksteen bewerken, beeldhouwen, sieraden maken, fotograferen, schilderen of... Individueel of als groep.

Zoek je eens wat anders voor een weekendje weg?  Heerlijk twee dagen Speksteen bewerken onder de Spaanse zon. Speksteen laat zich makkelijk bewerken en het is dan ook mogelijk om in twee dagen een mooi kunstwerk te maken. Er is volop keus in maat en diverse kleuren.

Dit weekendje weg is inclusief 3 overnachtingen in Casa Rodriguillo, 2 workshops, materiaal, gebruik gereedschap, onbeperkt gekoeld water en op de laatste dag een afsluitende BBQ. 

Kijk voor meer informatie op; Weekend Speksteen bewerken

Beeldhouwvakantie in het buitenland

Lijkt het je wat om 5 dagen lekker creatief bezig te zijn onder de Spaanse Zon. Dan is deze 5-daagse workshop Beeldhouwen in steen iets voor jou! Tijdens deze workshop werk je met lokaal Spaans kalksteen, welke goed te bewerken is met beitel en hamer.

Deze beeldhouwvakantie is inclusief 6 overnachtingen in Casa Rodriguillo, 5 workshops, materiaal, gebruik gereedschap, onbeperkt gekoeld water en op de laatste dag een afsluitende BBQ. 

Kijk voor meer informatie op; Beeldhouwvakantie