Genieten van het creatieve proces van Beeldhouwen in Spanje. 

In deze workshop ga je aan de slag met lokaal Spaans Kalksteen. Onder begeleiding ga je deze bewerken tot een mooi beeld. We beginnen het proces met uitleg over hoe je een steen uitkiest, hoe je het gereedschap gebruikt en hoe je een idee omzet tot een mooi eindresultaat. Tevens wordt er aandacht geschonken aan je houding tijdens het bewerken. Na het gebruik van de beitels en klopper / hamer, komen bij de afwerking de vijlen te voorschijn en daarna gaan we het beeld schuren en polijsten zodat het prachtig glanst. 

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon bij B&B Casa Rodriguillo in het charmante Spaanse dorpje dorpje Rodriguillo, Pinoso. De workshop Beeldhouwen in steen duurt 4 uur en is inclusief materiaal en gebruik gereedschap. Gedurende de workshop is er onbeperkt gekoeld water beschikbaar. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda

Voor deze vorm van beeldhouwen heb je minimaal 5 workshops nodig om een beeld te maken. Woon je niet in Spanje en wil je graag deze workshops volgen, kijk dan eens bij beeldhouwvakantie. Voor meer informatie vul  je het contactformulier in.

Vanwege het stoffige karakter van de workshop kan deze workshop bij minder mooi weer niet naar binnen worden verplaatst. Bij slechte weersvoorspellingen wordt in overleg met de cursisten gekeken naar een alternatief.

Daniëlle van Leeuwen