Genieten onder de Spaanse zon van het creatieve proces van Beeldhouwen in Kalksteen of Albast.

In deze workshop ga je aan de slag met lokaal Spaans Kalksteen of Spaans Albast. Onder begeleiding ga je deze bewerken tot een mooi beeld. We beginnen het proces met uitleg over hoe je een steen uitkiest, hoe je het gereedschap gebruikt en hoe je een idee omzet tot een mooi eindresultaat. Tevens wordt er aandacht geschonken aan je houding tijdens het bewerken. Na het gebruik van de beitels en klopper / hamer, komen bij de afwerking de vijlen te voorschijn en daarna gaan we het beeld schuren en polijsten zodat het prachtig glanst.

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje Hondón de las Nieves. De workshop Beeldhouwen in steen duurt 4.5 uur en is inclusief materiaal, gebruik gereedschap, drinken en een heerlijke lunch. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda.

Voor deze vorm van beeldhouwen heb je minimaal 5 workshops nodig om een beeld te maken. Woon je niet in Spanje en wil je graag deze workshops volgen, kijk dan eens bij beeldhouwvakantie.

Wil je meer informatie, vul het contactformulier in of stuur een e-mail.

Daniëlle van Leeuwen

Olifant in klaksteen, eigen werk van Danielle van Leeuwen
Abstact albast, eigen werk van Danielle van Leeuwen
El cisne, de zwaan, Spaans kalksteen, eigen werk van Danielle van Leeuwen
Zonnige buiten werkplaats van Spanje Creatief
Zonnige buitenterras van Spanje Creatief
Heerlijke Spaanse paella tijdens de workshop bij Spanje Creatief
Prachtige uitzicht over de heuvels van La Canalosa vlakbij Hondon de las Nieves