Helaas kunnen wij geen workshops geven de komende maanden. Op het ogenblik zitten wij midden in een hele grote renovatie van ons toekomstig huis en workshop locatie.

Er wordt hard gewerkt om zo snel mogelijk op deze nieuwe locatie weer workshops te kunnen geven.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op; Casa Rodriguillo .

Het aanbod kookworkshops bij Spanje Creatief

Spanje Creatief organiseert verschillende workshops in het charmante Spaanse dorpje dorpje Rodriguillo, Pinoso in de provincie Alicante, Spanje. Onder de Spaanse zon ontspannen en genieten van speksteen bewerken, beeldhouwen, sieraden maken, fotograferen, schilderen, diverse kookworkshops of... Individueel of als groep.

De workshops van Spanje Creatief zijn geschikt voor kinderen.

Wil je eens wat anders doen tijdens je vakantie, met bezoek, vrienden of gewoon omdat je het nu eens zelf wil leren te maken. Wat is er dan leuker om onder de Spaanse zon te leren hoe je het typische Spaanse gerecht paella maakt en dat kan bij Spanje Creatief!

Tijdens deze workshop krijg je van Tom van Leeuwen op een leuke manier praktische tips en leer je om zelf paella te maken.

Kijk voor meer informatie op; Paella Maken

Kan jij ook zo genieten van het eten van Tapas en zou je dat tijdens je vakantie, met bezoek of vrienden zelf wil leren maken. Wat is er dan leuker om onder de Spaanse zon te ontdekken hoe je zelf diverse Spaanse tapas maakt en dat kan bij Spanje Creatief!

Tijdens deze workshop krijg je van Tom van Leeuwen op een leuke manier praktische tips en leer je om zelf tapas te maken.

Kijk voor meer informatie op; Tapas Maken