Maak je eigen zeep tijdens de Workshop Zeep Maken bij Spanje Creatief

Hoe leuk is het om zelfgemaakte natuurlijke zeep te gebruiken. Tijdens de workshop Zeep maken gaan we aan de slag om twee geuren zeep te maken volgens het koude proces. We gebruiken naast andere natuurlijke ingrediënten olijfolie uit Spanje.

Deze workshop wordt gegeven onder de Spaanse zon bij B&B Casa Rodriguillo in het charmante Spaanse dorpje Rodriguillo, Pinoso. Bij minder mooi weer is het mogelijk om de workshop naar binnen te verplaatsen. De workshop Zeep Maken duurt 2 uur en is inclusief ingrediënten, gebruik materiaal en gereedschap. Na een kopje koffie of thee met wat lekkers, beginnen we eerst met uitleg over het zelf maken van zeep en de diverse technieken. Hierna gaan we aan de slag om de zeep te gaan maken. Gedurende de workshop is er onbeperkt gekoeld water beschikbaar. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda

Als vriendengroep, gezin of met bezoek een gezellige workshop beleven? Deze workshop is geschikt om als groep te boeken. 

Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.