Maak gewoon zelf je sieraden tijdens de workshop Sieraden maken bij Spanje Creatief.

De juiste sieraden maken je outfit compleet, maar wat nu als het je maar niet lukt om het juiste sieraad te vinden. Maak deze dan gewoon zelf tijdens de workshop Sieraden Maken. Lange ketting, korte ketting, armband, enkelbandje of oorbellen, het is allemaal mogelijk om te maken tijdens deze workshop. Je kan kiezen om een sieraad te maken volgens de aanwezige voorbeelden of zelf aan de slag te gaan met een idee. We hebben een groot assortiment kralen en materialen, er ziet vast iets voor je bij.

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje dorpje Rodriguillo, Pinoso. De workshop Sieraden maken duurt 3.5 uur en is inclusief materiaal en gebruik gereedschap. Verder is er tijdens de workshop een pauze met wat te drinken en lekkere tapas. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda.

Als vriendengroep, gezin of met bezoek een gezellige creatieve workshop beleven? Deze workshop is geschikt om als groep te boeken.

Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.

Handgemaakte voorbeeld voor de workshop sieraden maken
Tijdens workshop sieraden maken
detail van blauwe armband van Spanje Creatief