Een heerlijk creatief weekend met Speksteen onder de Spaanse zon!

Tijdens dit weekend werk je met Speksteen. Speksteen is een hele toegankelijke zachte steen in prachtige kleuren. Het bewerken van Speksteen is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Onder begeleiding ga je een ruw stuk Speksteen bewerken tot een mooi beeld. We beginnen het proces met uitleg over hoe je een steen uitkiest, hoe je het gereedschap gebruikt en hoe je een idee omzet tot een mooi eindresultaat. Tevens wordt er aandacht geschonken aan je houding tijdens het bewerken. Van de buitenkant lijkt het een ruwe doffe steen, maar eenmaal gepolijst ga je zien hoe mooi Speksteen is. Er zijn vele soorten en kleuren speksteen beschikbaar.

Tijdens dit creatieve weekend werken we onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje Rodriguillo, Pinoso in de provincie Alicante.

Dit weekendje weg is inclusief 3 overnachtingen in Casa Rodriguillo, 2 workshops, materiaal, gebruik gereedschap, drinken en op de laatste dag een afsluitende BBQ.

Als vriendengroep of met familie een gezellige creatief weekend beleven. Dit weekend is ook geschikt om als groep te boeken. Voor meer informatie of mogelijkheden, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.

Programma Weekend Speksteen bewerken 2022:

  • Aankomst op de vrijdag bij Casa Rodriguillo

  • Zaterdag 5 uur Speksteen bewerken

  • Zondag 5 uur Speksteen bewerken met aansluitend een BBQ

  • Maandag vertrek bij Casa Rodriguillo

Begintijden van de workshops zijn afhankelijk van de temperaturen.

Planning 2022

  • De planning van deze workshop is vanwege de grote renovatie aan Casa Rodriguillo en de toekomstige workshop locatie nog niet bekend.

Prijzen Weekend Speksteen bewerken 2022

  • De prijzen van deze workshop zijn vanwege de grote renovatie aan Casa Rodriguillo en de toekomstige workshop locatie nog niet bekend.