Aan deze pagina wordt gewerkt

Een heerlijk creatief weekend met Speksteen onder de Spaanse zon!

Tijdens dit weekend werk je met Speksteen. Speksteen is een hele toegankelijke zachte steen in prachtige kleuren. Het bewerken van Speksteen is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Onder begeleiding ga je een ruw stuk Speksteen bewerken tot een mooi beeld. We beginnen het proces met uitleg over hoe je een steen uitkiest, hoe je het gereedschap gebruikt en hoe je een idee omzet tot een mooi eindresultaat. Tevens wordt er aandacht geschonken aan je houding tijdens het bewerken. Van de buitenkant lijkt het een ruwe doffe steen, maar eenmaal gepolijst ga je zien hoe mooi Speksteen is. Er zijn vele soorten en kleuren speksteen beschikbaar.

Tijdens dit creatieve weekend werken we onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje Rodriguillo, Pinoso in de provincie Alicante.

Dit weekendje weg is inclusief 3 overnachtingen met ontbijt in Casa Rodriguillo, 2 workshops, materiaal, gebruik gereedschap, onbeperkt gekoeld water en op de laatste dag een afsluitende BBQ. 

Als vriendengroep of met familie een gezellige creatief weekend beleven. Dit weekend is ook geschikt om als groep te boeken. Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.

Programma Weekend Speksteen bewerken 2024:

Begintijden van de workshops zijn afhankelijk van de temperaturen.

Planning 2024

Prijzen Weekend Speksteen bewerken 2024