Onder de Spaanse zon ontspannen genieten van het creatieve proces van Speksteen bewerken.

In deze workshop werk je met Speksteen. Speksteen is een hele toegankelijke zachte steen in prachtige kleuren. Het bewerken van Speksteen is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Onder begeleiding ga je een ruw stuk Speksteen bewerken tot een mooi beeld. We beginnen het proces met uitleg over hoe je een steen uitkiest, hoe je het gereedschap gebruikt en hoe je een idee omzet tot een mooi eindresultaat. Tevens wordt er aandacht geschonken aan je houding tijdens het bewerken. Van de buitenkant lijkt het een ruwe doffe steen, maar eenmaal gepolijst ga je zien hoe mooi Speksteen is. Er zijn vele soorten en kleuren speksteen beschikbaar.

Met Speksteen is het mogelijk om in één workshop een klein beeldje of een mooie hanger te maken. De stukken speksteen zijn dan wat kleiner en daardoor maak je in één workshop een kunstwerkje. Ideaal voor een uitje met bezoek of tijdens je vakantie in Spanje. Maar ook om uit te proberen of je Speksteen bewerken iets voor je is. Er zijn ook grotere stukken Speksteen aanwezig, waarmee je in meerdere workshops een groter beeld kan maken.

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje dorpje Rodriguillo, Pinoso. De workshop Speksteen bewerken duurt 4.5 uur en is inclusief materiaal, gebruik gereedschap, drinken en een heerlijke lunch. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda.

Als vriendengroep, gezin of met bezoek een gezellige creatieve dag beleven. Deze workshop is ook geschikt om als groep te boeken. Voor meer informatie of mogelijkheden, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Woon je niet in Spanje en wil je graag eens onder de Spaanse zon met Speksteen werken. Kijk dan bij; Weekend Speksteen bewerken

Daniëlle van Leeuwen.