Workshop Dotten -Schilderen onder de Spaanse zon bij Spanje Creatief.

Een kiezelsteen omtoveren in een lieveheersbeestje, een mooie mandala op canvas dotten of een aardewerk bloempotje versieren. De schildertechniek dotten is superleuk om te doen en je hoeft er geen schilder ervaring voor te hebben. Tijdens de workshop Dotten - Schilderen ga je aan de slag met verf, kwasten en speciale stipstokjes om te dotten.  Je kan kiezen om te dotten aan de hand van de aanwezige voorbeelden of zelf aan de slag te gaan met een eigen idee. 

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon bij B&B Casa Rodriguillo in het charmante Spaanse dorpje dorpje Rodriguillo, Pinoso. Bij minder mooi weer is het mogelijk om de workshop naar binnen te verplaatsen. De workshop Dotten - Schilderen duurt 3.5 uur en is inclusief gebruik materiaal en gereedschap. We starten de workshop met een kopje koffie of thee met wat lekkers, waarna we aan de slag gaan met uitleg over hoe en welke verf je kan gebruiken en hoe te dotten. Er zijn verschillende voorwerpen om op te dotten aanwezig. De meeste zijn inbegrepen bij de workshop, voor een aantal grotere voorwerpen vragen wij een kleine vergoeding. Gedurende de workshop is er onbeperkt gekoeld water beschikbaar. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda

Als vriendengroep, gezin of met bezoek een gezellige creatieve workshop beleven? Deze workshop is geschikt om als groep te boeken. 

 Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.