Workshop Dotten -Schilderen onder de Spaanse zon bij Spanje Creatief.

Een kiezelsteen omtoveren in een lieveheersbeestje, een mooie mandala op canvas dotten, of een aardewerk bloempotje versieren. De schildertechniek dotten is superleuk om te doen en je hoeft er geen schilder ervaring voor te hebben. Tijdens de workshop Dotten - Schilderen ga je aan de slag met verf, kwasten en speciale stipstokjes om te dotten. Er zijn verschillende voorwerpen om op te dotten aanwezig. Je kan kiezen om te dotten aan de hand van de aanwezige voorbeelden of zelf aan de slag te gaan met een eigen idee.

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje dorpje Rodriguillo, Pinoso. De workshop Dotten - Schilderen duurt 4.5 uur en is inclusief materiaal, gebruik gereedschap, drinken en een heerlijke lunch. Dit alles kost slechts €25,- . Nieuwsgierig geworden, bekijk de planning voor een plek tijdens een workshop bij; Agenda.

Als vriendengroep, gezin of met bezoek een gezellige creatieve workshop beleven? Deze workshop is geschikt om als groep te boeken.

Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Daniëlle van Leeuwen.