Creatieve workshops bij Spanje Creatief

Spanje Creatief organiseert diverse creatieve workshops bij B&B Casa Rodriguillo in het charmante Spaanse dorpje Rodriguillo, Pinoso in de provincie Alicante, Spanje. Onder de Spaanse zon ontspannen en genieten van speksteen bewerken, beeldhouwen, sieraden maken, fotograferen, schilderen of... Individueel of als groep. 

De creatieve workshops van Spanje Creatief zijn geschikt voor kinderen.

Workshop kiezelstenen beschilderen

Een kiezelsteen omtoveren in een lieveheersbeestje, een mooie mandala op canvas dotten, of een aardewerk bloempotje versieren. De schildertechniek dotten is superleuk om te doen en je hoeft er geen schilder ervaring voor te hebben. Tijdens de workshop Dotten - Schilderen ga je aan de slag met verf, kwasten en speciale stipstokjes om te dotten.  

Er zijn verschillende voorwerpen om op te dotten aanwezig. Je kan kiezen om te dotten aan de hand van de aanwezige voorbeelden of zelf aan de slag te gaan met een eigen idee.

Kijk voor meer informatie op; Dotten - Schilderen

Detail foto van armband voor workshop sieraden maken

De juiste sieraden maken je outfit compleet, maar wat nu als het je maar niet lukt om het juiste sieraad te vinden.  Maak deze dan gewoon zelf tijdens de workshop Sieraden maken

Lange  ketting, korte ketting, armband, enkelbandje of oorbellen, het is allemaal mogelijk om te maken tijdens deze workshop. Je kan kiezen om een sieraad te maken volgens de voorbeelden of zelf aan de slag te gaan met een idee. We hebben een groot assortiment kralen en materialen, er ziet vast iets voor je bij.

Kijk voor meer informatie op; Sieraden maken

Speksteen is een hele toegankelijke zachte steen in prachtige kleuren en hierdoor is het bewerken van Speksteen geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Bij de workshop Speksteen bewerken is het mogelijk om in één workshop een klein beeldje te maken. Ideaal tijdens je vakantie of om uit te proberen of je Speksteen bewerken leuk vindt.  

Woon je niet in Spanje en wil je graag deze workshop volgen, kijk dan eens bij Weekend Speksteen bewerken

Kijk voor meer informatie op; Speksteen bewerken

twee projecten voor de workshop beeldhouwen in steen

Wil je iets meer uitdaging dan is de workshop Beeldhouwen in steen misschien iets voor je. Tijdens deze workshop werk je met lokaal Spaans kalksteen. Een middel harde steensoort welke goed te bewerken is met beitel en hamer.

Voor deze vorm van beeldhouwen heb je minimaal 5 workshops nodig om een beeld te maken. Woon je niet in Spanje en wil je graag deze workshops volgen, kijk dan eens bij beeldhouwvakantie.

Kijk voor meer informatie op; Beeldhouwen in steen

Hoe leuk is het om zelfgemaakte natuurlijke zeep te gebruiken. Tijdens de workshop Zeep Maken gaan we aan de slag om twee geuren zeep te maken volgens het koude proces. We gebruiken naast andere natuurlijke ingrediënten olijfolie uit Spanje.

Natuurlijke zeep is niet alleen beter voor je huid, het spaart ook nog eens het milieu...

Kijk voor meer informatie op; Zeep maken