Maak je eigen Spaanse paella tijdens de Workshop Paella Maken bij Spanje Creatief

Wil je eens wat anders doen tijdens je vakantie, met bezoek, vrienden of gewoon omdat je het nu eens zelf wil leren te maken. Wat is er dan leuker om onder de Spaanse zon te leren hoe je het typische Spaanse gerecht paella maakt en dat kan bij Spanje Creatief!

Tijdens deze workshop krijg je van Tom van Leeuwen op een leuke manier praktische tips en leer je om zelf paella te maken. We starten met het zelf maken van een aioli en vervolgens gaan we aan de slag met de paella. Er worden twee verschillende paella's gemaakt tijdens de workshop.

We werken tijdens deze workshop onder de Spaanse zon in het charmante Spaanse dorpje Hondón de las Nieves. De workshop Paella Maken duurt 4 uur en is inclusief ingrediënten, gebruik keukengerei, drinken en een natuurlijk het samen opeten van de heerlijke paella's. Dit alles kost slechts €25,-

Deze workshop is op dit moment alleen nog op aanvraag. Geïnteresseerd? Vul je het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Als vriendengroep of met bezoek een gezellige dag beleven. Deze workshop is ook geschikt om als groep te boeken. Wil je thuis of op een locatie naar keuze met een groep deze workshop volgen, ook dat kan! Voor meer informatie of mogelijkheden, vul het contactformulier in.

Danielle van Leeuwen